lauantaina, heinäkuuta 19, 2008

Eilen oli 25vuotta vanhasta, 21-vaihteisesta pyörästäni etkumi puhki. Ulkokumikin oli jo aikansa elänyt... Siitäpä tietysti - minun tuumasta toimen luonteenlaadullani - polkupyörän hankintaan. On koeajettu hybridistä mummopyörään... Uusi ajopeli, joka esittäytyy kuvassa, on nyt terassilla ja odottelee virittelyä: matkamittari, lamppupidike, mäkikahvat ja pulloteline.

Ajattelin, että jos tässä kovastikin lähtee hinnat nousemaan, niin on sitten loppuelämäksi minulla ainakin ajopeli. Jos hintojen nousussa voisi olla jotain hyvääkin, niin ehkä se, että bensan koventunut hinta on vaikuttanut loma-autoiluun. Minusta asia on hyvä. Lapsillakin on vähemmän kähinää, kun takapenkkiläiset pääsevät liikkumaan itse.

Enkä minä siitä vanhasta pörästä taida kuitenkaan heti luopua. Kyllä siitä on vielä pyöräksi, vaikka ei enää ihan niin ajovarma enää olekaan. Siksi ostin kuitenkin uudet etukumit, jotta sillä voin vielä tarvittaessa ajella. Tai ainakin saan pyörän vietyä eteenpäin- lopulta vaikka uusiks verstaalle.

Mylläsin muuten jo vähän pihassa kasvimaatakin ajatellen. Nyt minulla on aurinkoinen salaattipenkki, sekä laajennettu kaali- ja kurpitsamaa. Vielä syksyllä lisää multaa, niin keväällä on hyvä taas yrittää. Ehdinhän nyt saamaan vähän kokemusta tämän kokeiluni perusteella.

Ei kommentteja: