perjantaina, heinäkuuta 18, 2008

Tänään HS:ssa Jenni Leukumavaaran jutun jälkeen se on nyt sitten vähentämislistalle joutumassa minulta nettikäyttökin "Isot palvelinkeskusket syövät sähköä kuin pieni kaupunki" Yksi haku Googlessa kuluttaa energiansäästölampun tunnin päälläolon verran. Juttu jatkuu vielä "Palvelinkeskusten käyttämällä sähköllä lämmittäisi satoja koteja". Nyt ei laitteiden kuumenemisen energiaa käytetä riittävästi Suomessa hyväksi...

Olen niin tottunut käyttämään hakukonetta, että vaikka tänään olen yrittänyt, niin en onnistunut edes päivää välttämään sen käyttöä. Mieleen hiipii jo suunnitelmat: Sähköpostia, reittiopasta yms. tarvitsisin vielä, mutta Fasebook ja muut vastaavat hömpät saavat nyt minun puolestani unohtua. Lapset käyvät koneella toistaiseksi melko harvoin, nyt taisi heiltä vähetä mahdollisuudet entisestään. Katsotaan nyt, mihin heidän kanssaan on järkevä vetää rajat. Tätä blogia kirjoitan päivittäin koko vuoden ympäri, sitten vaihdan kirjoitustyylini kertaviikkoiseksi.

Nyt oivalsin, miksi kellokukat ovat niin reilusti vähentyneet. Etanat ovat etenkin niiden lehtien kimpussa. Joka ilta ja aamu etsinnöilläni löydän km. 20 yksilöä.

Ei kommentteja: