sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2008

Hesarissa on taas ymppäjuttua vaikka miten. Voisin kommentoida vieraskynän kirjoittajia Ritva Kuusistoa ja Anki Pulliaista "Lapset ovat liian arvokkaita markkinoiden pelimerkeiksi" tai Antti Karjalaisen "sosiaalinen yrittäjyys tarkasteluun". Heta Ängeslevän jutussa taas kiinnitetään huomiota "Yli miljoona suomalaista elää terveydelle haitallisessa melussa", joka on 55 desibeliä. Vapaa-ajan desibeliraja on 85. HS:n pikku-uutinen kertoo, että Vanhasen mielestä työaikaa on pidennettävä. Käyn kommentoimassa blogia, jos siihen on mahdollisuus.
Halosen nättely ja akvarellipuisto Amos Anderssonin museossa edelleen menolistallani.

Mielipiteessä ajokortiton isä toivoo "Turvaistuimia busseihin" Sunnuntaisivuilla espanjansiruetanan torjunnasta meillä ja muualla on Ritav Lisa Snellmanin juttu ja kaiken kruunaa Meri Valkaman Talousisvun juttu "Viherpesu kiillottaa saastuttajan imagon"

Kaiken tämän jälkeen painun pihalle, lajittelen varastoihin kertyneet kukkapurkit vielä ja teen muutaman retken lähikirppikselle ja UFF:n laatikolle. Raivatessani eilen illalla tilaa uuden pyörän sisävarastointiin huomasin, että varastossa odottelee kierrätykseen menevää kamaa. Kuva on lomareissumme kauppamuseosta. Millaisia mielikuvia säilyneestä tavarasta saakaan.

Ei kommentteja: