lauantaina, syyskuuta 27, 2008

Kiitos eilisestä kommentista. Juuri äsken kävin keskustelua taloyhtiömme talkoissa ja näkemykseni ovat kyllä melkolailla erilaisia. Olin kuin Jeesuksen nähnyt herännäinen, kun puolustelin valintojani ja tekemiäni ehdotuksia. Netistä löytää niin hyvässä kuin pahassakin niitä, joiden kanssa voi olla samaa mieltä ; )
Siis meidän taloyhtiöön ei tule kartonkikeräystä paperinkeräyksen yhteyteen. On niin paljon kuulemma muutakin tekemistä, kuin haisevien jätteiden kanssa puuhastelu. Jätteiden kierrätys kotioloissa on liian vaikeaa, kun ei ole riittäviä lajittelutiloja. Tiskikaaapin alla säilytetään ilmeisen tarpeellisia tavaroita. Ja kun ei kerran lapset viitsi lajitella, niin ei sitten aikuisetkaan ???

Naapurisovun ylläpitämiseksi jäi mahdollisuudekseni vain kertoa, miten itse toimin. Sehän se ideologiani tähänkin asti on ollut...

Lapseni voihki, kun taas kaadettiin kaksi (viimeiset jäljellä olevat) puut. Tonttimme on tiivisti rakennettu ja valtaviksi kasvavat vaahterat ovat minunkin mielestäni väärässä paikassa. Nyt tuija-aita kasvaa tasaisemmaksi ja tuuheammaksi, mutta sittenkin. Pari hiilinielua on nyt vähemmän.

On niin vähän asioita joihin voin vaikuttaa, se on tietysti tosiasia... sitäkin suuremmalla ylpeydellä kuitenkin pidän kiinni niistä asioista, joita voin itse toteuttaa.

Ei kommentteja: