maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Kävime tänään Ikeassa. Koko järjestelmä antaa vaikuttavan vaikutelman. Heti aamulla henkilökuntaa on ihan oppaana ohjaamassa alkuun. Ennen avaamista talo tarjoaa kahvia ja virvokkeita ja lapset ovat huomioitu hyvin, siitä kiitokset.

Siellä sitten kuljetaan kuin liukuhihnalla nuolien mukaan, jotta kaikki tulisi nähdyksi. Sisustusehdotukset ja lopulta tuotteet, jotka ovat jo tulleet tavallaan tutuiksi. Pakko myöntää, että nerokasta, kuten monet kehitellyt ideat. Kuvassa on yövalo, varsinainen älynväläys ; ) Lasten tavaroissa js keittiötarvikkeissa etenkin on oivia innovaatioita. Mutta se ostomania, joka myymälässä ihmisiin tarttuu, kun he työntävät valtavia kärryjään ja löytävät jotain, minkä tarvetta eivät olleet ennen käytävillä kiertelyään tienneetkään...

Minä ostin kaksi levyä huonekaluhuopaa keittiön tuolien jalkohin, kun vanhoihin on jo tainnut tarttua kaikenlaista.... ja herätyskellot á 0,70€. Nyt toimivat, mutta kun lakkaavat tikittämästä harmittelen, että kannustin ketään valmistamaan mitään tuotetta sellaisella halpahinnalla... Ja jäihän sieltä mieleeni, että sinkkitynnyri voisi olla hyvä sadeveden keruuseen.

Ei kommentteja: