torstaina, helmikuuta 18, 2010



Valkouvatorstain 155.haaste "Lumi".
Lumettomuus niin monena edeltävänä talvena sai minut heräämään ilmaston muuttumisen mahdollisuuteen. Maailma muuttuu aina, mutta lasteni elämän aikana ehkä nopeammin kuin omani. Teen kaikkeni pikkuteoillani, että emme menettäisi lunta.

Lumi-sana esiintyy aikasemmissa bloggauksissani yhdeksän kertaa. Laita hakuuni ja katso, mitä silloin olen kirjoittanut. Josko sinullekkin löytyisi sieltä jokin ympäristöystävällinen idea.

8 kommenttia:

Korppi kirjoitti...

Poroille tämä talvi on saattanut tuoda ongelmia.

Pisarat kirjoitti...

Nyt lunta on tosiaan tullut edellisvuosien edestäkin eteläänkin. Monet tuskailevat lumimassojen kanssa, mutta samalla se saa urbaaninkin ihmisen ymmärtämään, että luonto ei ole niin vain ihmisen kesytettävissä.

Ari kirjoitti...

Lunta on. En ole tainnut koskaan vielä nähdä elävää hirveä.

pilvikki kirjoitti...

Ehkä tämäkin hirmuinen lumenpaljous on merkki ilmastonmuutoksesta?

Pisarat kirjoitti...

Juuri niin Taru, luonnon ääri-ilmioiden ennustetaan lisääntyvän.

Kissapelakuu kirjoitti...

Poroja ei meilläpäin ole pahemmin ole näkynyt, mitä nyt Joulupukki silloin tällöin piipahtaa, lumitalvena Petterin kanssa...
Hirviä meillä riittää, sudenruoaksi asti.

Nukke kirjoitti...

Kaunis luonnollinen lumikuva !!!

minua vain häiritsee kuvien pienuus mutta varmaan tekstit ovat tärkeämmässä asemassa blogissasi mutta kuitenkin isompana tämäkin kuva pääsisi oikeuksiinsa heti ensisilmäyksellä (tiedän voi klikata suuremmaks)

Pisarat kirjoitti...

Nukke, laitoin kuvan heti vähän suuremmaksi. Katson onnistuisiko koko palstaakin leventämään... Vinkki oli hyvä, kun nyt keskitys ympäristönarkitekoihin nimenomaan kuvin.