maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Kyllähän se iskee näköjään minuunkin... maailman tuhoutumisen tuska, nimittäin. Eilen illalla huomasin Ilmatieteenlaitoksen uutisen " Päättynyt kuukausi edustaa sääoloiltaan ilmastonmuutoksen myötä Suomessa yleistyvää lauhaa talvi-ilmastoa, jonka myötä talvisateiden ennakoidaan lisääntyvän ja sateiden tulevan yhä useammin vetenä, etenkin Suomen etelä- ja lounaisosassa. " http://fmi.fi/uutiset/index.html?Id=1201856790.html

Uutinen ei tänään vaikuta yhtä kamalalta kuin eilen, mutta otan sen edelleen vakavasti.
Silmät on niin helppo ummistaa. Ilmaisjakelusta poimin mukaani City-lehden, ravintoloiden ja "nuorison" kaupunkimedia-lehti. Ei sanaakaan ympäristöstä osunut silmiini. Koska ajattelen olevani optimisti päätin kuitenkin löytää tämän päivän aiheeni City-lehdestä ja helpostihan se löytyi. Lehdissä markkinoidaan nimittäin palveluita. Elävää musiikkia, tapahtumia sekä ruokaa. Juuri sellaisia asioita, joihin minusta voi vähän tuhlata. Ja sittenkin voi etsiä vaikka akustisia live-keikkoja, ruokaa, joka on mahdollisimman ekologista ja tarjoillaan ainakin oikeista astioista.

Silmistä ja palveluista pääsen vielä yhteen aiheeseen. Kävin nimittäin tarjouksen innoittamana hemmoteltavana hienossa silmänympäryshoidossa...olenhan sittenkin lady ; )

Tietysti minulle esiteltiin koko patterillinen kasvojenhoitotuotteita, vaikka millaisia purnukoita. Arjessa minulle riittää vähempikin. Omasa kylpyhuoneessani on kylläkin jokin erikoisvoide kasvoille ja hiuksille kampaamotuotteita, mutta käsisaippuat haen uudelleen täytettäviin pumppupulloihin. Meikkien yms. suhteen minulla on melkoisen minimi linja. Meillä on myös käytössä pesupähkinöistä keitettävää pesunestettä, se on melkoisen erikoista pesuainetta...

1 kommentti:

Luistelija kirjoitti...

Viime viikonloppuna oli erinomainen tilaisuus talviliikuntaajien harrastamiseen. Hiihdin viimeksi tänään 10 km ja oli luistava keli.