keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Kirjoitin muutama päivä sitten kotiin jaettavista puhelinluetteloista. Otin siis yhteyttä eniroon ja fonectaan ja molemmat ilmoittivat: "Puhelinluettelon toimituksen suoraan kotiin voi välttää laittamalla postiluukkuun lapun, jossa lukee "ei puhelinluetteloita". Postilaatikkoni on kohta kuin entisajan matkalaukku- täynnä kaikenlaisia tarroja.

Kirkko ja kaupunki-lehdessä on juttu Helsingin seudun joukkoliikenteen hintaremontista. Jutussa esitellään neljä tulevaisuuskuvaa, jotka ensilukemalla ovat melkoisen sekavia vaihtoehtoja kaikki. Blogiin kirjoittamisen poinntina on se, että matkustajilla on mahdollisuus antaa palautetta maaliskuun loppuun. http://www.webropol.com/P.aspx?id=202731&cid=49906746. YTV:n seutu tulevaisuudessa sivut olviat myös kiinnostavat.

Ilmainen joukkoliikenne on asia, joka on ollut keskusteluissa esillä. ohessa yksi linkki sellaiseen keskusteluun http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=23958.

Ja nyt noiden linkkien pariin ....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Turhaa päällekkäisyyttä, noissa puhelinluetteloissa kyllä on. Jonkinlainen lohtu on se, että ne on kännyköiden yleistymisen myötä huomattavasti ohentuneet.
Tuo ilmainen joukkoliikenne on mainio ajatus. Kokeilimme sellaista Maarianhaminassa ja sehän toimi hyvin. Todennäköisesti se vähentäisi henkilöautoliikennettä kaupunkien keskustoihin.