torstaina, helmikuuta 14, 2008

Hyvää ystävänpäivää !!! Toivottavasti saamanne ja antamanne ystvänpäivätervehdykset eivät ole olleet mitään pikkukrääsää. Siinä on todellinen jokamiehen ympäristäteko.
Ihanan keväinen päivä.....ja sitten vastaan puhaltaa tuulipyörre tai rekka, joka nostattaa katupölyn iloiseen tanssiin tukkien hengityksen ja silmät.

Tänän metro-lehti kertoo, ett citymaasturit ovat olleet aktivistien kohteena. Autojen renkaita on tyhjennetty venttiileistä. Euroopassa ja Ruotsissa Asfalttiviidakon intiaanit- aktivistiryhmä on ollut touhukkaana. Tällaista he ovat laittaneet tarjolle ajateltavaksemme nettiin http://takku.net/article.php/20071015171754530

Metro-lehdest vielä toinen ympäristöaihe. Abu Dhabin sisälle rakennetaan ekokaupunki (Masdar City), joka ei tuota lainkaan hiilidioksiidi päästöjä. Kaupunki toimii tysin uusiutuvalla energialla. Rakentaminen maksaa yli 15 miljardia euroa alue on 6,5 neliökilometriä ja sinne pitisi valmistua 50000 ihmisen koti vuoteen 2015 mennessä. Linkistä kiinnostavaa lisäinfoa toteutuksesta http://www.sermones.fi/comments.php?y=08&m=01&entry=entry080130-081857

Ilmatieteenlaitos on julkaissut sivuillaan kuinka Kiinassa on ollut kylmin talvi sataan vuoteen. Myös Alaskassa on rikottu kymyysennätyksiä. Kylmyys johtuu La Ninasta "La Niña on päinvastainen ilmiö kuin El Niño. Sen aikana meriveden pintalämpötila laskee Tyynenmeren keski- ja itäosassa, ja vaikutukset maapallon laajuiseen säähän ovat päinvastaiset kuin El Niñolla.

Tänään vähän tällaisia sensaatiohakuisia uutisia.... siis arkipivän tekona ihmetellä ihmeellisiä juttuja.

Ei kommentteja: