maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Lomalla laittelin asiakaspalautetta ... Täyttelen otsikkojen alle aina saamani vastaukset, nyt asiat ovat osin kesken tai ainakin minusta vaativat lisäselvitystä.

1. Julkisen liikenteen matkakorteista
Kuinka matkakortin tietojen selvittäminen sähköpostitse edistyy ?Olen seurannut koko kortin ja laskutuksen uudistamista ja toivon, että silloin sähköinen arvon ja ajan tarkistaminen onnistuisi myös netin kautta ?
"Hei,Matkakortin nettipalvelu on kehitteillä. Alustavasti on suunniteltu, että palvelu otettaan käyttöön noin kesällä 2009.Ystävällisin terveisin,Aapo Anderson" YTV

2. Kartonkimukien kirrätyksestä
Palaute Réstel ravintoloille: Teillä on järjestetty hienosti biojäte ja sekajäte, yksi tärkä lajittelukohde vielä puuttuu. Kartonkimukit ovat hyvää kierätystavaraa, varsinkin jos tyhjät mukit voi ohjata menemään sisäkkäin.Toivon kuulevani voitteko selvittää mahdollisuuksia asian toteuttamisen suhteen.
"Hei, ja kiitos kehitysideastasi. Olemme jo itse asiassa miettineet samaa asiaa kuin sinäkin, sillä erikseen olevat mukit vievät paljon tilaa roskiksissamme. Lisäämme muki"tuubit" lajittelupisteisiimme heti kun löydämme niille sopivan toimittajan. Pizzaterveisin, Olli Virtanen Rax Ravintolat Oy"

3. Katujen huollosta ei ole vielä kuulunut

4. Xylitolpurkan irtomyynnistä
Palautteeni Leafille:Minusta ehdoton puute on, ettei xylitolpurukumeja voi ostaa irtonaisina. Niiden muovipurkkeihin japakkauksiin voisi uusiotäyttää purkkaa. Olisiko yhteistyö irtomakseismyyjien kanssa mahdollista ?Happohyökkäyksen ehkäiseminen olisi mainio markkinointikikka.
"Kiitos palautteesta! Seuraamme tarkasti kuluttajien toiveita ja pyrimme mahdollisuuksien mukaanottamaan ne huomioon. Kerron toiveen eteenpäin markkinointiosastollemme. Kuluttajapalaute on meille erittäin tervetullutta!Ksylitolipurukumien ja myös -pastillien irtomyynti on siksi hankalaa, että irtomyyntilaatikot ovatharvoin todella tiiviitä, siis niin, että ne pitäisivät ilman kosteuden varmasti tuotteidenulkopuolella. Ksylitoli kun ei siedä kosteutta. Onneksi ksylitolipurukumeja myydään kuitenkinisoissa perhepusseissa sekä myös joitakin makuja tölkeissä. Tölkkejä voi vaikka uusiokäyttääsiten, että niihin siirtää purkat pussista.Ystävällisin terveisin,Marjatta SandströmkuluttajapalveluLeaf Suomi Oy"
Jatkoin viestiä vielä: Kiitos viestistä. On tärkeä tietää, miten tuotteen koostumus kestääirtomyynnin. Uskon, että sellaisen ilmatiiviin "automaatin" voivarmasti kehitellä. Jos ostan purkat muovipussissa, miksi siirtäisinne muoviseen tölkkiin ?Minulta ainakin terveisiä, että ne tölkit ovat epäkäytännöllisiä eikäniille ole perusteluita ennen täyttömahdollisuutta.
"Hei vielä,Purukumitölkit ovat käteviä esim. työpöydällä ja autossa.Oikein mukavaa kevään odotusta!Ystävällisin terveisinMarjatta Sandström"

Palautteni Namumestalle: Ehdoton myyntivalttinne on, ettei karkkit ole yksittäin pakattuja.Toivottavasti kuljetuspakkaukset voidaan uusiokäyttää. Ehdotan, ettävoisitte vaikka tehdä yhteistyötä Leafin tai Fennobon kanssa, jottavailkoimiinne saataisiin uusiotytettäviä xylitol-purukumityynyjä.
"Hei!Kiitos vihjeestäsi.Pyrimme uusio käyttämään pakkausmateriaalin niin hyvinkun voimme.Kiitos vielä.Terveisin Namumesta Ky/Tarja"

5. WWF:n ja korkeasaaren myymistä muovi- ja pehmoeläimistä
Palaute WWF:lle. Teette ansiokasta työtä ja kaikki tukeni sille.Haluan kuitenkin tiedustella kannatustuotteistanne. KäytyämmeKorekasaaressa kiinnitin huomiota, että tuotteenne ympäristökuorma onmelkoinen. Pehmolelujen valmistusmateriaalit ja entä niiden valmistusja kuljetus.Toivon kuulevani hyvän perustelun, onko tuotteen ostaminen todellinenympäristöteko ?
"Kiitos viestistäsi. Pahoitteluni, että en ole ehtinyt vastata sinulle aikaisemmin.
WWF:n pehmoleluja tuo maahan Suomen Pelimiehet. Tarkistin heiltä, ja WWF-pehmoja ei, ainakaan heidän kauttaan ostettuna, myydä Korkeasaaressa. Olivatko pehmot WWF:n pehmoja? Olisi mielenkiintoista tietää, mistä ne on hankittu.
Tarkoituksemme ei ole väittää, että WWF-pehmon ostaminen on varsinaisesti ympäristöteko.
Jos kuitenkin ostat WWF-pehmon ”tavallisen” pehmon sijasta, olet mukana tukemassa WWF:n toimintaa ja sitä kautta suojelemassa ympäristöä.
WWF-pehmot valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja valmistus suoritetaan tarkan valvonnan ja kriteereiden alaisuudessa. Pehmot valmistetaan esimerkiksi ÖKO-Tex standardien mukaan eikä lapsityövoimaa sallita. Kaikesta tuotosta osa menee hyväntekeväisyyteen, eli luonnon- ja uhanalaisten eläinten suojelutyöhön.
WWF-pehmo on siis hyvä valinta, kun haluaa olla varma, että pehmojen valmistus on mahdollisimman ympäristöystävällistä ja kun haluaa ostamisellaan tukea hyväntekeväisyyttä.
Ystävällisin terveisin Susanna Vuorela WWF Lintulahdenkatu 10, FIN-00500 Helsinki
p. (09) 7740 1058 susanna.vuorela@wwf.fi http://www.wwf.fi/
Tue WWF:n työtä luonnon ja ihmisten hyväksi tekstiviestillä! Lähetä viesti WWF (ilman pistettä) numeroon 16550. Viestin hinta on 5 euroa."

Ei kommentteja: